Σελίδες

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

PILATES! Σέξι κοιλιά και γλουτοί ή ασκήσεις για τους πόνους σε αυχένα και πλάτη. Διάλεξε το πρόγραμμά σου...

Σε ενοχλεί συνέχεια η σπονδυλική στήλη; Αισθάνεσαι πόνους στην πλάτη και τον αυχένα; Θέλεις να βρεις ένα πρόγραμμα για να τονώσεις τους κοιλιακούς ή ψάχνεις ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για να γυμνάσεις τόσο την κοιλιά, όσο και την πλάτη και τους γλουτούς; Διάλεξε το πρόγραμμα που σου ταιριάζει, φόρεσε τη φόρμα σου και πάτησε το play! Η Pilates ξεκινά...


Η δασκάλα Pilates Άρτεμις Παπακωνσταντοπούλου έχει ετοιμάσει για εσένα τέσσερα διαφορετικά προγράμματα διάρκειας 30' λεπτών περίπου το καθένα για να γυμναστείς με τη βοήθεια της Pilates από την άνεση του σπιτιού σου...

1. Pilates Oh My Aching Spine
H Δασκάλα Pilates Άρτεμις Παπακωνσταντοπούλου παρουσιάζει μια σειρά ασκήσεων κατάλληλη για μυικούς πόνους και πιασίματα της σπονδυλικής στήλης. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα Pilates Matt και μία πετσέτα. Βάλε το video σε wide screen και εκτέλεσε τις ασκήσεις παράλληλα με τους pilates instructors και υπό τις οδηγίες της κα. Παπακωνσταντοπούλου.



2. Pilates Hard Core Abs
H Δασκάλα Pilates Άρτεμις Παπακωνσταντοπούλου σου δείχνει ασκήσεις για τους κοιλιακούς. Ένα μισάωρο πρόγραμμα Pilates για να τονώσεις τους μύες της κοιλιάς και να βάλεις τις βάσεις για επίπεδο στομάχι. Γενικά οι ασκήσεις είναι μέτριας δυσκολίας, ενώ προς το τέλος του προγράμματος οι ασκήσεις απευθύνονται περισσότερο σε πιο... γυμνασμένες.



3. My Stiff Neck And Aching Back
Η Δασκάλα Pilates Άρτεμις Παπακνωσταντοπούλου έχει ετοιμάσει ασκήσεις για να διώξεις τις ενοχλήσεις στον αυχένα και την πλάτη. Μια σειρά ασκήσεων για ευεξία και ανακούφιση. Το μόνο που θα χρειαστείς και εδώ είναι ένα στρωματάκι και μια πετσέτα.



4. Bikini Body
Η Άρτεμις εξηγεί πως "το πρόγραμμα περιλαμβάνει ασκήσεις για τους γλουτούς, τους ραχιαίους και τους πλάγιους κοιλιακούς. Οι ασκήσεις είναι μέτριου βαθμού, προς το τέλος του βίντεο όμως γίνονται πιο κατάλληλες για προχωρημένους..."



Κάνε ένα βήμα ακόμη...
Θέλεις να δοκιμάσεις τα όργανα της Pilates; Πιστεύεις πως έχεις ανάγκη από πιο... επισταμένη επίβλεψη ειδικού την ώρα που κάνεις γυμναστική; Κλείσε τώρα δωρεάν το πρώτο σου μάθημα στο Mind & Body Exercise Studio Pilates System, γνώρισε τον τρόπο που η κα. Παπακωνσταντοπούλου και οι πιστοποιημένοι δάσκαλοι Pilates δουλεύουν μαζί σου και άδραξε την ευκαιρία να φτιάξεις το δικό σου εξατομικευμένο πρόγραμμα Pilates με έκπτωση 20%.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕ ΕΝΑ "ΚΛΙΚ" ΕΔΩ

Περισσότερες πληροφορίες:
Mind & Body, exercise studio Pilates System
Δροσίνη 5, Κηφισιά
210 8010231
www.mindandbody.gr


Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like, κοινοποιήστε το στους φίλους σας και μοιραστείτε μαζί τους την γνώση



Πηγή

*Οι πληροφορίες που παρέχονται στο blog αυτό έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση ή την επίσκεψη σε γιατρό ή σε άλλον ειδικό της υγείας