Σελίδες

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Κρυσταλική αρωματοθεραπεία

Γενικές Πληροφορίες

Σε αυτό το τομέα της κρυσταλλοθεραπείας, θα συνεργαστούμε με ένα ακόμα εκπληκτικό εκπρόσωπο της Μητέρας Φύσης: τα αιθέρια έλαια.


Αυτόν τον υπέροχο συνδυασμό μπορούμε να τον ονομάσουμε κρυσταλλική αρωματοθεραπεία ή ενεργειακή αρωματοθεραπεία. Και αυτό, γιατί μπορούμε να προσθέσουμε βάμματα κρυστάλλων μέσα σε συνταγές με αιθέρια έλαια ή ακόμη και λάδι κρυστάλλων το οποίο γίνεται εμποτίζοντας το ορυκτό μέσα στο λάδι.

Με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο, εκπορεύει τις πιο λεπτοφυείς ενέργειες και από τα δύο βασίλεια επιδρώντας άμεσα και βαθιά σε όλο το ενεργειακό μας σύστημα. Έχουμε τη δυνατότητα να επαναφέρουμε τα ενεργειακά μας κέντρα σε ισορροπία, να αποφορτίσουμε ή ενεργοποιήσουμε ενεργειακά ένα εσωτερικό όργανο. Επίσης μπορούμε να επέμβουμε γενικά στο νοητικό, ψυχολογικό, πνευματικό και συναισθηματικό επίπεδο. Μπορεί οι επιρροές αυτές, της κραδασμικής θεραπείας, να δουλέψουν στα πιο πνευματικά επίπεδα, να απελευθερώσουν κάρμα και γενικά δυσαρμονίες που επηρεάζουν αρνητικά. Θέλω να κατανοήσετε ότι η ενεργειακή ανατομία είναι κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για την υγεία. Είναι μία τέχνη που μελετάτε εδώ και 4000 χρόνια και παρέχει εύρος πληροφοριών αναφορικά με τα ενεργειακά κέντρα. Το κάθε ενεργειακό κέντρο έχει ένα εντελώς δικό του κραδασμό που μπορεί να συσχετιστεί με συγκεκριμένα αιθέρια έλαια και ορυκτά. Ο συνδυασμός ενεργειακού κέντρου, ορυκτών και αιθέριων ελαίων μπορεί να οδηγήσει το άτομο να αποδευσμευθεί από διάφορα μπλοκαρίσματα που φέρει, ακόμη και από άλλες ζωές, διότι αυτός ο συνδυασμός δεν έχει όρια και μπορεί να δουλευτεί με διάφορες τεχνικές.

Επίσης μπορούμε να θεραπεύσουμε την αύρα με τα κατάλληλα αιθέρια και ορυκτά χωρίς καν να ακουμπήσουμε το δέκτη. Θα σας δώσω ένα παράδειγμα για να γίνει πιο κατανοητό: Περνώντας ένα κρύσταλλο χαλαζία με αιχμή ρίχνουμε μία σταγόνα αιθέριο έλαιο πάνω του, βαπτίζοντάς το. Ο κρύσταλλος ενδυναμώνει την ενέργεια του αιθέριου ελαίου και ο ίδιος ανοίγει δρόμους δυναμικά για να εισχωρήσει το αιθέριο έλαιο βαθύτερα καθώς κάνουμε νοητές γραμμές πάνω στην αύρα.

Το τι χρειάζεται να περάσουμε στην αύρα εξαρτάται από την παθολογία που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Παραδείγματος χάριν σε μία αύρα που έχει δεχθεί εισβολή από αρνητικές ενέργειες, μία σταγόνα ύσσωπο και μία σταγόνα μαύρο πιπέρι θα βοηθήσει πάρα πολύ να καθαριστεί το αυρικό πεδίο. Μπορούμε όμως να θρέψουμε και τα κέντρα συσχετίζοντας ξανά αιθέρια έλαια και ορυκτά. Π.χ. ένας πολύ τονωτικός συνδυασμός για το κέντρο βάσης είναι αιθέριο έλαιο κανέλας με γρανάδα. Ή για να ηρεμήσουμε τη καρδιά αιθέριο έλαιο ηλίανθος με ηλιόδωρο ή περίδοτο.

Η ενεργειακή αρωματοθεραπεία μπορεί να προσφέρει θεραπεία ακόμη και σε ένα χώρο (π.χ. σπίτι). Αν νιώθετε ότι το σπίτι σας δέχεται επίθεση από αρνητική ενέργεια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ενεργοποιημένο νερό από μαύρες τουρμαλίνες και να προσθέσετε 2 σταγόνες ύσσωπο, 6 σταγόνες φασκόμηλο, 1 σταγόνα κύμινο και 4 σταγόνες λεμόνι. Με αυτό μπορείτε να ψεκάσετε το σπίτι σας με ένα βαποριζατέρ.

Οι τρόποι άσκησης της κρυσταλλικής αρωματοθεραπείας μπορεί να είναι άπειροι και μόνο το βίωμα μπορεί να βοηθήσει να καταλάβετε την άμεση και θεραπευτική δύναμη αυτής της μεθόδου.

Κρυσταλλικό Lifting
Ένας υπέροχος τρόπος να ανανεώσουμε το πρόσωπό μας και την ενέργειά μας, εφόσον όλα μας τα εσωτερικά όργανα έχουν ενεργειακή αντιστοιχία στο πρόσωπο.

Σε αυτή τη τεχνική συνδυάζουμε τα κατάλληλα αιθέρια έλαια ανάλογα με τον τύπο του δέρματος και τις ανάγκες του. Προσθέτουμε κρυσταλλικά βάμματα και κάνουμε μασάζ με το μασαζοκρύσταλλο σε όλο το πρόσωπο με συγκεκριμένη τεχνική.

Η ανανέωση θα σας εντυπωσιάσει!


Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like, κοινοποιήστε το στους φίλους σας και μοιραστείτε μαζί τους την γνώση



Πηγή

*Οι πληροφορίες που παρέχονται στο blog αυτό έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση ή την επίσκεψη σε γιατρό ή σε άλλον ειδικό της υγείας