Σελίδες

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Προσευχή του Μέτατρον

Προσευχή από τον Αρχάγγελο Μέτατρον για Προστασία και Αφθονία

Είναι προσευχή Οραματισμού και προφερόμενου Λόγου. Τα λόγια σας θα προσκαλέσουν ύλη που θα εμφανιστεί στο υλικό πεδίο καθώς θα περιβάλλετε τον εαυτό σας με το προστατευτικό Φως και Ενέργεια του Θεού.



1) Κατά τη φορά των δεικτών του ρολογιού. Φορέστε την ασπίδα σας – μια σφαίρα ασημένιου φωτός που είναι η Συνειδητότητα του Χριστού. Οραματιστείτε ότι ο Θεός σας προστατεύει. Δείτε τον εαυτό σας να περιβάλλεται από μια 3διάστατη φυσαλίδα ασημένιου φωτός η οποία κυκλώνει ολόκληρο το σώμα σας. Καθώς το οραματίζεστε, πείτε μια προσευχή δική σας (π.χ. είθε όλα όσα λέω και κάνω να προέρχονται από μια άνευ όρων αγάπη και τη Συνειδητότητα του Χριστού).
2) Τώρα φορέστε τη δεύτερη ασπίδα σας. Φανταστείτε μια σφαίρα από καθρέφτη, ο καθρέφτης να κοιτά προς την έξω μεριά ώστε να στέλνει πίσω κάθε αρνητικότητα και μαυρίλα που έχει κατεύθυνση εσάς. Ο καθρέφτης αντανακλά πίσω στον αποστολέα του την αρνητικότητα – στιγμιαίο κάρμα! Μόνο η Αγάπη και το Φως διαπερνούν την ασπίδα σας. Καθώς την οραματίζεστε πείτε μια δική σας προσευχή ευχαριστίας (π.χ. περιβάλλω τον εαυτό μου με μια σφαίρα από καθρέφτη για να γυρίζει πίσω κάθε αρνητικότητα. Ευχαριστώ τον Αρχάγγελο Μέτατρον για την προστασία που μου προσφέρει. Μόνο η Αγάπη και το Φως μπορούν να περάσουν από την ασπίδα μου δύναμης).
3) Η τρίτη ασπίδα είναι μια χρυσή φυσαλίδα φωτός από το αγγελικό βασίλειο. Οραματιστείτε τον εαυτό σας να είναι στην αγκαλιά των αγγέλων. Χρυσή σκόνη πέφτει πάνω σας. Πείτε μια προσευχή ευχαριστίας (π.χ. καλώ τους Φύλακες Αγγέλους μου να έρθουν σε μένα και τους ευχαριστώ για την αγάπη, την προστασία και την υποστήριξη που μου προσφέρουν. Είμαι ανοιχτός/ή στο να ακούω τα μηνύματά τους. Με τη βοήθεια του Θεού, κάθε τι που άγγιξα έχω αγγίξει ή θα αγγίξω μετατρέπεται σε χρυσό και μου φέρνει αφθονία).
4) Οραματιστείτε μια πυραμίδα 3 διαστάσεων γύρω από το σώμα σας και άλλη μία πυραμίδα ανάστροφη πάλι γύρω από το σώμα σας. Και οι δυο σχηματίζουν ένα τρισδιάστατο Άστρο του Δαυίδ που είναι σύμβολο Ιερής Γεωμετρίας. Μόλις το κάνετε αυτό θα έχετε δημιουργήσει το δικό σας προσωπικό πλοίο φωτός που ονομάζεται Μέρκαμπα ή Άνθος του Λωτού.
5) Τώρα σφραγίστε τον εαυτό σας μέσα σε μια γιγαντιαία σφαίρα άσπρου θεϊκού προστατευτικού φωτός. Που περικλείει όλα όσα φτιάξατε.

Για τους Εργάτες του Φωτός: Όταν θα έχετε ολοκληρώσει αυτή την προσευχή, μπορείτε να ανοίξετε προς το Θεό το τσάκρα της κορυφής για μια καθαρή σύνδεση με τον ουρανό. Όμως, αφού θα έχετε σφραγίσει τον εαυτό σας μέσα σε όλες τις ασπίδες προστασίας με την γιγαντιαία σφαίρα.
Κάντε αυτή την προσευχή δυο εβδομάδες καθημερινά και θα νιώσετε τη διαφορά.
Εδόθη στην Michelle Whitedove από τον αρχάγγελο Μέτατρον.




Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like, κοινοποιήστε το στους φίλους σας και μοιραστείτε μαζί τους την γνώση

Πηγή