Σελίδες

Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Τι Είναι το Αγγελικό Ρέικι;

Ένας Νέος Τρόπος Θεραπείας το Αγγελικό Ρέικι
Άρθρο του Πασχάλη Καζακόπουλου


Όλοι αρχίζουμε να συνειδητοποιούμε την αυξανόμενη πνευματική ενέργεια που υπάρχει γύρω μας αυτόν τον καιρό, με πολλές νέες μεθόδους θεραπείας που μας επιτρέπουν να καταλάβουμε πως είμαστε πολλά περισσότερα από αυτό που πιστεύαμε ως τώρα, ότι είμαστε ένα με την Θεϊκή Μονάδα και Ενότητα.
Μία από αυτές τις θεραπείες που έχουν δοθεί στον άνθρωπο τα τελευταία τρία χρόνια είναι το σύστημα που ονομάζεται Αγγελικό Ρέικι. Δημιουργήθηκε μέσω διοχέτευσης Ανώτερης Επικοινωνίας από τον Kevin Core με τη βοήθεια του Αρχάγγελου Μέτατρον το χειμώνα του 2002.

Διαφέρει από άλλα θεραπευτικά συστήματα καθώς, η έμφαση είναι στην αυτοθεραπεία, στη διαδικασία της ανάληψης και στο πως αυτή η διαδικασία φώτισης αλλάζει το γενετικό κώδικα και τα κύτταρα μας. Πολλοί δεχόμαστε αυτές τις ήδη υπάρχουσες αλλαγές καθημερινά και τις βιώνουμε σαν εξάντληση, πονοκεφάλους, διάρροια, πυρετό, πονόλαιμο, προβλήματα στην καρδιά, κτλ.

Τα καλά νέα είναι ότι δεν είναι απαραίτητο το να τα βιώνουμε με αυτόν το δύσκολο τρόπο. Το πνεύμα δεν επιθυμεί να υποφέρουμε αλλά να περάσουμε από αυτήν την μαγνητική περίοδο με αρμονία, ισορροπία και χαρά. Η πύλη θα ανοίξει στο τέλος των κύκλων που έχει προγραμματιστεί για το 2012, Είναι σαν παύση ανάμεσα στην αναπνοή και την επομένη αναπνοή, η οποία θα μας επιτρέψει να δούμε το παρελθόν μας δίχως κριτική, φόβο, αμφιβολία και ανησυχία. Τότε θα κατανοήσουμε πως είμαστε ένα με το πνεύμα, ένα με το καθετί.

Ως προετοιμασία για τον πιο Πνευματικό-Θεϊκό Εαυτό, όλοι άγγελοι έχουν φέρει στη γη μια νέα ενεργεία μέσω του Αγγελικού Ρέικι που θα μας βοηθήσει να ενσαρκώσουμε τον Αγγελικό μας Εαυτό. Το να λάβεις αυτούς τους συντονισμούς είναι το να προκαλέσεις την αγγελική παρουσία στη συνείδηση σου, την αγγελική παρουσία που περιλαμβάνει τα αρχέτυπα της δημιουργίας, τα οποία αγκυροβολώντας τα στη γη, θα βοηθήσουν εμάς, τους συνανθρώπους μας και τον ίδιο τον πλανήτη.



Το Αγγελικό Ρέικι είναι από τους αγνότερους

και δυνατότερους συντονισμούς Ρέικι!


Αυτές οι ενδυναμώσεις-συντονισμοί πραγματοποιούνται μέσα από 13 σύμβολα του Ρέικι, παραδοσιακά και μη. Η μόνη διαφορά με άλλα συστήματα είναι ότι αυτή τη φορά τους συντονισμούς τους δίνουν οι άγγελοι κάτι που επιβεβαιώνει την ύψιστη αγνότητα του συντονισμού. Κάθε σύμβολο δίνεται σαν αγγελικό αρχέτυπο που εκδηλώνει την ανωτάτη πνευματική δόνηση και τη δημιουργική αρχή για τις οποίες το σύμβολο είναι το όχημα. Πιθανώς γι' αυτό, τολμώ να δηλώσω, η συντονισμοί στο Αγγελικό Ρέικι είναι από τους αγνότερους και δυνατότερους συντονισμούς Ρέικι που υπάρχουν στον πλανήτη σήμερα.

Με κέντρο αυτούς τους συντονισμούς υπάρχει ένα πλήρες σύστημα θεραπείας που περιλαμβάνει τεχνικές καθαρισμού μη ισορροπημένων ενεργειών σε φυσικό, ενεργειακό, συναισθηματικό και νοητικό επίπεδο, σε προηγούμενες ζωές, στο γενετικό κώδικα, αρνητικά προγράμματα από τους γονείς και μπλοκαρίσματα σε πολλαπλές διαστάσεις.

Τα σύμβολα σε αυτό το σύστημα δεν χρειάζεται να αποστηθίσεις καθώς ενεργοποιούνται στο φωτεινό σώμα του μαθητή. Με αυτόν τον τρόπο, οπότε ο μαθητής χρειάζεται αυτό το σύμβολο, το σύμβολο απλά κυλά από το φωτεινό του Σώμα εκεί που υπάρχει ανάγκη.


Η ομορφιά αυτού συστήματος είναι η απλότητα του!

Πολλοί γνωρίζουν πως το Ρέικι δόθηκε για πρώτη φορά στην ανθρωπότητα στην αρχαία Ατλαντίδα και ότι πολλές από τις πληροφορίες που έρχονται στο προσκήνιο στις μέρες μας είναι Ατλαντιδικής φύσης. Αυτό το σύστημα είναι επιπλέον μια πύλη για τη Σοφία και τη γνώση της Ατλαντίδας, της συνειδητότητας που υπήρχε στην Ατλαντίδα, της Ενότητας με όλα τα πλάσματα. Ο Φρίξος κι εγώ ελπίζουμε να σας συναντήσουμε και να βιώσουμε μαζί, τις ενέργειες των αγγέλων, ώστε να γιορτάσουμε τον ερχομό της Χρυσής Εποχής εδώ στη γη.

Πασχάλης Καζακόπουλος.


Angelic Reiki Master Teacher



Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like, κοινοποιήστε το στους φίλους σας και μοιραστείτε μαζί τους την γνώση

Πηγή