Σελίδες

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Θεραπευτική μέθοδος Aura-Soma

H Aura-Soma έχει πολύ σωστά ονομαστεί μία "μη παρεμβατική, προσωπικής επιλογής θεραπεία της ψυχής". Αυτή η λακωνική φράση προσδιορίζει τέλεια την Aura-Soma ως ένα νέο παράδειγμα στη θεραπεία, που βασίζεται στην αναγνώριση της έμφυτης σοφίας που βρίσκεται μέσα στον καθένα μας. Σέβεται και υποστηρίζει αυτή την εσωτερική γνώση, επιτρέποντάς μας να δημιουργήσουμε μία αντανάκλαση του εαυτού μας - του ποιοί είμαστε και του τι χρειαζόμαστε - μέσω της έλξης μας σε συγκεκριμένους χρωματικούς συνδυασμούς. Επειδή οι επιλογές μας γίνονται μέσα από ένα μέρος έλξης και υπερσυνείδητης γνώσης, οι χρωματικοί συνδιασμοί αντανακλούν μία επιλογή της ψυχής και όχι απλά μία στιγμιαία έλξη.



Η Vicky Wall, η καινοτόμος της Aura-Soma λάτρευε να λέει ότι: "ο μεγαλύτερος οδηγός βρίσκεται μέσα μας". Ο φιλόσοφος και μυστκιστής Rudolf Steiner πίστευε ότι κάθε άτομο αντί να εκφράζει μία "εσωτερική αλήθεια και ανυπόκριτη ειλικρίνεια" πρέπει να υπερβεί το προσωπικό για να αισθάνεται και να βιώνει ότι ανήκει σε ...ανώτερους κόσμους".
Η κατανόηση ότι μπορούμε να συνδεθούμε με μία υπερβατική πλευρά του εαυτού μας βοηθάει να εξηγήσουμε το πως ο υπερσυνειδητός εαυτός μας επιλέγει τα χρώματα των μπουκαλιών Ισορροπίας στο σύστημα Aura-Soma. Κι επειδή το όμοιο δονείται στην ίδια συχνότητα με το όμοιο, οι ενέργειες των χρωμάτων μας δυναμώνουν έτσι ώστε να εκπληρώσουμε το δυναμικό μας. Αυτόματα λαμβάνουμε κι εκπέμπουμε την ποιότητα της ενέργειας που εκφράζουμε. Με αυτή την έννοια, οι χρωματικοί συνδυασμοί Ισορροπίας είναι ένα άνοιγμα στο δυναμικό μας, στο κληρονομικό μας δικαίωμα, στα χαρίσματα και τις υποχρεώσεις μας που έχουμε από τη γέννησή μας.
Όταν εισερχόμαστε στην εμπειρία της σύλληψης, την κυοφορία και το ταξίδι μέσα από το κανάλι της γέννησης, η γνώση μας για την αποστολή μας και το σκοπό μας σε αυτή τη ζωή, που μας ήταν τόσο ξεκάθαρα όταν βρισκόμασταν στην κατάσταση bardo - την ενδιάμεση ζωή -, γίνεται λιγότερο συνειδητή. Οι περισσότεροι από μας λαχταρούν να αποκτήσουν μεγαλύτερη αντίληψη για το σκοπό μας. Οι χρωματικές μας προτιμήσεις, μας δίνουν την ευκαιρία να θυμηθούμε.
Καθώς ανακαλύπτουμε ποιοί χρωματικοί συνδυασμοί μας ελκύουν περισσότερο, παρουσιάζεται ο προσωπικός χρωματικός μας κώδικας που αποκαλύπτει το ντάρμα και το κάρμα αυτής της ζωής και το ταξίδι της ψυχής μας μέσα στους αιώνες του χρόνου. Περιέχει τα μαθήματα, τις ευκαιρίες και την κατεύθυνση και την έκφραση της υπηρεσίας μας στον κόσμο. Η συνειδητότητα ταυτίζεται με χρώμα και φως. Κατά μία έννοια, αναγνωρίζουμε τους εαυτούς μας μέσα στο πλαίσιο του χρώματος και του φωτός.

Η Aura-Soma είναι ένα Μονοπάτι στην Κατανόηση του Εαυτού μας Μία Θεραπεία της Ψυχής.




Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like, κοινοποιήστε το στους φίλους σας και μοιραστείτε μαζί τους την γνώση

Πηγή

*Οι πληροφορίες που παρέχονται στο blog αυτό έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση ή την επίσκεψη σε γιατρό ή σε άλλον ειδικό της υγείας