Σελίδες

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Φύλακες Άγγελοι & Πνευματικοί Οδηγοί

Πολλοί αναρωτιούνται πώς μπορούν να συνδεθούν με τους οδηγούς και τους αγγέλους τους και με ποιο τρόπο μπορούν να τους νιώσουν.

Ο καθένας από εμάς έχει το δικό του ξεχωριστό τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται τα πράγματα. Κάποιοι είναι ενορατικοί· βλέπουν πράγματα, διαισθάνονται και διακρίνουν πράγματα. Ορισμένοι απλά έχουν μια αίσθηση στο στομάχι τους.


Συχνά, οι οδηγοί μας έρχονται με τρόπους που τους αντιλαμβάνονται οι αισθήσεις μας, όπως με μια μυρωδιά, μια ευωδιά ή έναν ήχο. Ή με μια απαλή σκουντιά, μια δροσιά που θα νιώσουμε στη μια πλευρά του σώματός μας ή απλά με την αίσθηση ότι υπάρχει κάποιος στο δωμάτιο, αν και βρίσκεστε μόνοι. Έτσι, αντιλαμβάνεστε ότι έχει να κάνει με τον τρόπο που εσείς επιτρέπετε στον εαυτό σας να καταλάβει. Ο περισσότερος κόσμος νιώθει μια μυρωδιά. Βλέπετε λοιπόν, ότι οι τρόποι είναι σχεδόν ίδιοι με εκείνους που χρησιμοποιούν και οι αγαπημένοι σας που έχουν φύγει από τη ζωή στη γη, όταν επιθυμούν να σας επισκεφθούν.

Οι οδηγοί μας θέλουν να ξέρουμε ότι είναι δίπλα μας. Με χιούμορ λένε στα διάμεσα που επικοινωνούν μαζί τους, ότι τους αφήνουμε «άνεργους». Έτσι με το να τους μιλάμε σαν να τους βλέπουμε μπροστά μας, να τους δίνουμε να εκτελέσουν εργασίες και αγγαρείες, να τους ζητάμε τη βοήθειά τους, τότε είναι πραγματικά που ανοίγουμε την πόρτα της επικοινωνίας μας μαζί τους.

Δείτε το σαν μια ιερή θεατρική πράξη. Στην αρχή μπορεί να θεωρήσετε τον εαυτό σας χαζό, αλλά ποιος δίνει σημασία; Απλά παίζετε. Η πιο ισχυρή ψευδαίσθηση που πρέπει να σπάσουμε αν θέλουμε να προχωρήσουμε στην διαδικασία Ανάληψης (Ascension) και αλλαγής διαστάσεων, είναι η ψευδαίσθηση της απομόνωσης και του χωρισμού μας από το Θείο. Όλοι έχουμε ως ένα βαθμό την αίσθηση ότι «είμαστε μόνοι μας στον κόσμο», ενώ η αλήθεια είναι ότι έχουμε όλους αυτούς τους οδηγούς και φύλακες γύρω μας.

Η ομάδα που σας προστατεύει μπορεί να αποτελείται από αγγέλους, κατοίκους του γαλαξία (εξωγήινους) ή και αυτόχθονες Ινδιάνους. Δεν έχει σημασία το όνομα, αυτό που έχει σημασία είναι η δόνησή τους. Σας παροτρύνουμε να χαλαρώνετε και να διαλογίζεστε λιγάκι κάθε μέρα. Αυτό είναι ζωτικής σημασίας για τη σχέση σας με τους οδηγούς σας. Πρέπει να είστε διαθέσιμοι, πρόσφοροι. Είναι σαν να έχετε φίλους στους οποίους δεν μιλάτε ποτέ. Και μετά από λίγο σταματάνε να είναι φίλοι σας, ναι;

Οι οδηγοί σας όμως δεν σας εγκαταλείπουν ποτέ. Είναι πάντα στην υπηρεσία σας. Αυτή είναι η υπηρεσία τους προς τη Θεότητα. Έχουν επιλέξει να βρίσκονται κοντά σας στο ιερό ταξίδι της ζωής σας και παραμένουν πάντοτε δίπλα σας.
Έχουμε ακούσει κάποιους ανθρώπους να λένε ότι «απέλυσαν» τους οδηγούς τους και αυτό μας κάνει να χασκογελάμε επειδή «δεν μπορείτε να απολύσετε» τους οδηγούς σας. Μπορεί να μην θελήσετε ποτέ να τους μιλήσετε, ή μπορεί να θυμώσετε μαζί τους, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείτε να τους απολύσετε!

Στα ανώτερα πεδία δεν υπάρχει αυτό που λέμε «παίρνω κάτι προσωπικά». Οι πνευματικοί οδηγοί σας δεν προσβάλλονται αν δεν τους δίνετε προσοχή. Θέλουν να τους δίνετε προσοχή, αλλά αν δεν το κάνετε, δεν νιώθουν προσβεβλημένοι.

Πολλές φορές η βοήθειά τους σας έρχεται χωρίς καν να το καταλάβετε. Αυτό συμβαίνει όταν από το στόμα σας βγαίνουν κάποιες φορές σοφά λόγια κι εσείς τότε αναρωτιέστε: «μα καλά, εγώ ήμουν που είπα αυτά τα πράγματα; Από πού μούρθαν;» Και δεν ήταν δικά σας τα λόγια.

Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι οι οδηγοί τους αλλάζουν από ζωή σε ζωή. Δεν αλλάζουν. Μπορεί να σας προστεθούν και άλλοι, όταν οι πνευματικές σας ανάγκες αυξηθούν ή μπορεί να έρθει μια λεγεώνα από οδηγούς για να σας βοηθήσει να λύσετε ένα πρόβλημα, αλλά οι οδηγοί σας είναι μαζί σας από την πρώτη σας ενσάρκωση. Έτσι λοιπόν σας γνωρίζουν καλά. Γνωρίζουν τα ελαττώματα και τα προτερήματά σας, γνωρίζουν την ουσία σας.

Είναι αλήθεια ότι είμαστε όλοι πολύ γενναίες ψυχές και όταν βρισκόμαστε στην «άλλη πλευρά» φτιάχνουμε σχέδια να αναλάβουμε πολύ δύσκολα έργα στη Γη. «Α, φυσικά και θα το κάνω» λέμε με ευκολία και ελευθερία κίνησης και επιλογής επειδή θέλουμε να υπηρετήσουμε τη Θεότητα και επειδή γνωρίζουμε ότι είμαστε αγάπη.
Αλλά όταν κατεβαίνουμε στο γήινο επίπεδο «…Ω, Θεέ μου, δεν ήξερα ότι θα ήταν τόσο δύσκολα…». Ιδιαίτερα αυτή η συγκεκριμένη ζωή, κατά την οποία βρισκόμαστε στην επικείμενη αλλαγή της συνειδητότητας της ανθρωπότητας, έχει πολλές προκλήσεις και είναι μεγάλη υπόθεση να βρίσκεται κάποιος ενσαρκωμένος τούτη την εποχή.

Οι άνθρωποι συχνά λένε, «θα ήθελα πραγματικά να μπορούσα να έβλεπα τους οδηγούς μου». Αλλά αν βρισκόσουν ξαπλωμένος στο κρεβάτι και ξαφνικά ένας πελώριος άγγελος παρουσιαζόταν μπροστά σου, αυτό θα σε τρόμαζε. Γι’ αυτό πρέπει να είσαι έτοιμος να δεχτείς κάτι τέτοιο.
Οι οδηγοί και οι φύλακες άγγελοι είναι το δώρο που μας στέλνει η θεότητα. Είναι δώρο αγάπης ώστε να μην κάνουμε το ταξίδι μας στη Γη μόνοι και για να έχουμε βοήθεια ανά πάσα στιγμή. Αυτό που νομίζετε σαν αόρατο βασίλειο… είναι πιο απτό απ’ ό,τι πιστεύετε. Και καθώς αλλάζετε διαστάσεις, αυτή η απτότητα, αυτή η έννοια της μορφής γίνεται ολοένα και πιο ξεκάθαρη.

Ναι, είναι στην υπηρεσία μας και με τον τρόπο αυτό είναι στην υπηρεσία της Θεϊκής Μητέρας. Είναι οι φρουροί μας - και το δώρο Της στον καθένα από εμάς. Δεν υπάρχει κανείς που δεν συνοδεύεται από οδηγούς. Και ο μοναδικός σκοπός τους είναι να μας αγαπούν. Και να μας βοηθούν να θυμόμαστε πόσο αγαπητοί είμαστε και πως η ίδια η ουσία μας είναι αγάπη.

Δεν μπορεί να υπάρξει πιο πολύτιμο δώρο από αυτό. Και αυτό που συχνά παραβλέπεται και που θέλω να επιστήσω την προσοχή σας, είναι ότι πρέπει να γιορτάζετε μαζί τους. Οπότε ναι, σας ενδυναμώνουν όταν διέρχεστε από την σκοτεινή νύχτα της ψυχής σας, αλλά όταν η νίκη επιτυγχάνεται, δεν είναι ότι στέκονται εκεί, περιμένοντας ένα ευχαριστώ - αν και το συνιστούμε - είναι ότι θέλουν να μοιραστούν τη χαρά σας. Θέλουν να είναι μέρος της χαρούμενης νίκης. Μερικές φορές, νίκη είναι όταν καταφέρνετε να περνάτε μέσα από τη δύσκολη μέρα ή νύχτα. Και μερικές φορές η νίκη σάς περνάει μέσα από την πύλη μιας νέας πραγματικότητας.





Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like, κοινοποιήστε το στους φίλους σας και μοιραστείτε μαζί τους την γνώση

Πηγή